Høj gastronomi i rebelsk fortolkning af klassiske såvel som nye danske retter

Velkommen til…

er en sætning, vi altid siger med stolthed og glæde – og mener det! Vi ser hver aften frem til at hilse på både nye og gammelkendte ansigter, der træder ind ad døren. Hvad enten I er i det stiveste puds og har glædet jer en måned, eller fik en pludselig indskydelse mandag efter arbejde. Vi har ingen særlig dresscode eller regler. Læn dig blot tilbage, sænk skuldrene og åbn dine sanser.

Kokkeriet er alle fire årstider. Det er spirende, saftige retter om foråret, lette og elegante indtryk om sommeren, længselsfulde, melankolske serveringer om efteråret og trygge, varmende fortolkninger om vinteren. Det er kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores lille sted i hjertet af København.