I trygge rammer med Rønbjerg sejlklub

Der er fokus på, at alle kan sejle trygt i egen båd, og på at lære nye sejlere at sejle på betryggende vis under næsten alle vejrforhold.

En  anden væsentlig funktion er, at sejlklubben varetager medlemmernes interesser overfor havnens ejer, Vesthimmerlands kommune.

Klubben er opdelt i afdelinger og udvalg, for at sprede arbejdsbyrden mellem de medlemmer, som har interesse for de forskellige dele af klubbens aktiviteter.

Rønbjerg havn by night. Position: 56.89203014894007, 9.165023241488473

Aktivitetsdag forår og efterår

Vi tilbyder aktivitetsdage forår og efterår med isætning og optagning af medlemmernes både. Vi har en kollektiv aftale med en lokal vognmand omkring isætning og optagning af bådene til en fornuftig pris. Mulighed for vinteropbevaring af din båd i eget stativ.

Et rigt foreningsliv

Vi har et sammenhold, både til lands og til vands. Med aktiviteter for både store og små – og på alle niveauer. Vi er en sejlklub for alle. Sejlsport, kapsejlads – eller bare hvis man vil sejle en hyggelig tur en gang i mellem.

Egen bådplads?

Havnen har plads til 120 både. På land kan du i vintersæsonen klargøre din båd, alene eller sammen med andre. Der er rig mulighed for gode råd og måske at mødes efterfølgende i vores klubhus. Egen nøgle til klubhuset for vores medlemmer.

Dedikerede medlemmer

Vores medlemmer har lysten til at lave noget sammen med andre, men ser også vigtigheden i, at man sagtens kan have brug for at gøre noget alene. Nyde friheden og stilheden

Undervisning og foredrag

Vi har erfarne sejlere som flere gange om året deler ud af deres viden på vores sejlerskole. Måske mangler du et duelighedsbevis? Et sikkert bidrag til en mere sikker og effektiv sejlads

En havn i udvikling, med plads til lidt af hvert

Vi har plads til mange både, fordelt over flere bådbroer i et solidt havnemiljø. Både sejlbåde, motorbåde og joller – store som små. Som medlem af Rønbjerg Sejlklub, må du frit benytte DS ankerbøjer, der er udlagt i de danske farvande.

Oplev Limfjorden fra Bjørnsholm bugt

Så snart du stævner ud fra Rønbjerg Havn vil du kunne se de fantastiske øer Livø og Fur.

Med Rønbjerg havn som base:

  • Fra Rønbjerg havn er de ikke langt til spændende oplevelser.
  • Fantastiske muligheder for sejlladser med sejl.
  • Smuk natur, lystfiskeri, fossiljagt og meget andet.
  • I sommerhalvåret er der masser af aktiviteter i lokaleområdet.
  • Løgstør og Livø bredning er suveræn til sejlads med sejl.
  • Lokal fiskehandel på havnen.

“At sejle er at leve i nuet, hvor vinden kysser dit ansigt og bølgerne bærer dig fremad”

info@ronbjergsejlklub.dk

Forbehold for trykfejl. Copyright © 2024. Powered by RS