Skip to main content

Teater er for alle

Teater til alle. På Team Teatret ønsker vi at lave teater, der sætter tanker og refleksion i gang – vi ser dette som vores fornemmeste opgave. Vi mennesker er heldigvis forskellige, så derfor oplever vi også forskelligt. En fortælling der sætter tanker i gang hos den ene, sætter måske ikke tanker i gang hos den anden, eller måske sætter den anderledes tanker og refleksioner i gang. Derfor har Team Teatret et sæsonprogram med stor diversitet i form og indhold. Der skal være noget for alle – teater til alle.

Teatret er vigtigere end nogensinde. Her kan I – publikum – nemlig opleve fortællinger og møde karakterer, som I måske ikke møder til hverdag. Fortællinger, mennesker og dilemmaer som gør, at I muligvis ser anderledes på verden efter at have set en forestilling hos os. Det er Team Teatrets håb, at vi kan være med til – via vores fortællinger – at åbne for forståelse og samhørighed mellem mennesker og skabe dialog og refleksion.

Teater er fællesskab. I en tid hvor de sociale medier stjæler vores fokus, er teatret et af de få steder der er tilbage, hvor vi deler en oplevelse, og derved får en fælles reference. Oplevelsen styrker fællesskab og samhørighed, og medvirker til dannelse og forståelse mellem mennesker.

Teater er lige nu og her. Da jeg startede på Team Teatret den 1. august 2023 var sloganet ”Kom tættere på”, og det kan jeg virkelig godt li’. ”Kom tættere på” har en fin dobbeltbetydning; Vi vil først og fremmest gerne have jer – publikum – tættere på Team Teatret, men vi vil også gerne have jer trætter på vores fortællinger, og ikke mindst på skuespillerne. I Team Teatret sidder man nemlig tæt på skuespillerne, man får fortællingerne i øjenhøjde, der hvor man virkelig kan mærke karaktererne – helt tæt på – lige her og nu.

Teater er en holdsport. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at hylde alle de dedikerede medarbejdere på Team Teatret, og her benytte lejligheden til at nævne dem, der ikke står på scenen. Alle dem som I ikke ser, når I går i teatret. Alle dem, der bag scenen yder en utrættelig indsats for at lave indhold til gavn og glæde for jer. Jeg er så privilegeret at arbejde sammen med dem hver eneste dag, og ved hvor engagerede de er. Her på hjemmesiden kan I se, hvem de er.

Jeg glæder mig til at se jer i Team Teatret.

Michael Asmussen
Teaterdirektør, Team Teatret.

Publikumsundersøgelse

Svar på vores publikumsundersøgelse og vær med i lodtrækningen om 2 fribilletter til en valgfri egenproduktion i sæson 24/25. Vi trækker vinderen 30. april og vedkommende får besked på mail. Præmien har en værdi på op til 490 kr. Find undersøgelsen her.

Få mere teater for pengene

Abonnementspriser udløses, når du køber billetter til minimum 3 forskellige forestillinger i samme sæson på én gang.  

Et abonnement udløser 50 kroner i rabat per billet fratrukket den oprindelige pris. Herefter gælder rabatten til alle forestillinger, der er inkluderet i abonnementet – også hvis de købes på et senere tidspunkt. Abonnementsordningen gælder i én sæson og er koblet op på din bruger i vores billetsystem.  

Vær opmærksom på, at ikke alle forestillinger udløser abonnementspriser. Du kan se, om de enkelte forestillinger indgår i abonnement under forestillingerne.