Film & tv, litteratur, billedkunst, mad mm.
-
satirejohn
- Indlæg: 9429
- Tilmeldt: 18 okt 2006 15:46
-
Kontakt:
#161
Indlæg
af satirejohn » 05 mar 2024 11:03
Jazzy H skrev:Bossy han var god nok et eller andet sted
Men han var ikke god nok til at jeg ville have ham med
For forretninger og Bossy er som remoulade og leverpostej:
Må aldrig sættes sammen men kan bruges hver for sig
Så hver for sig måtte det være hvis jeg skulle sælge de der tabletter
Jeg begyndte at fortælle om en fjern fætter
Snakken var for meget for det drejede sig om sekunder
Før end Al og de tre rockerdrenge
Der gik rundt og kiggede under hver bil og endevendte hver skraldespand
Fik øje på mig så jeg sagde: "Jazzy min mand. Hvor end din fætter bor så skal jeg af et sted på vejen."
Jeg tænkte at så længe remouladen og postejen
Ikke nåede at smelte sammen kunne det godt gå endda
Så jeg spurgte: "Betaler du for benzinen eller hvad?"
Bossy Bo skrev:Snakken var for meget for det drejede sig om sekunder
Før end Al og de tre rockerdrenge
Der gik rundt og kiggede under hver bil og endevendte hver skraldespand
Fik øje på mig så jeg sagde: "Jazzy min mand. Hvor end din fætter bor så skal jeg af et sted på vejen."
Jazzy H skrev:Jeg tænkte at så længe remouladen og postejen
Ikke nåede at smelte sammen kunne det godt gå endda
Så jeg spurgte: "Betaler du for benzinen eller hvad?"
-
dayan
- Indlæg: 7448
- Tilmeldt: 17 nov 2004 12:02
#163
Indlæg
af dayan » 05 mar 2024 11:07
En af mine første chefer, René fra Allerød, spiste gerne, når der var fællesmorgenmad fredag morgen (var det virkelig hver fredag?), et rundstykke med leverpostej og pålægschokolade. Forfærdeligt at se på.
Anch’io potrei cambiare nome, non sono nessuno, io, il nome è soltanto un suono non è necessario che sia sempre lo stesso, tanto più che moltissimi altri ce l’hanno uguale al mio, e poi la mia presenza non è continua, per nessuno, può incominciare a finire in un punto qualunque.
-
fabriz
- Indlæg: 8418
- Tilmeldt: 13 jul 2005 18:30
#164
Indlæg
af fabriz » 05 mar 2024 11:13
har naturligvis aldrig nogensinde selv prøvet remoudgaven - og heller ikke leverståhej på hvidt brød (da fuck void??) - men er det virkelig SÅ underligt? Det er vel for at få det syrlige picklede tilbehør til leverpostejen som vi jo alle elsker, hvis vi altså ikke får den lun med svampe.
-
Mr. Bungle
- Indlæg: 2518
- Tilmeldt: 14 aug 2006 14:02
- Geografisk sted: Fanget i en dykkerklokke på havets bund.
#165
Indlæg
af Mr. Bungle » 05 mar 2024 11:19
Du kan godt droppe den der shaming af leverpostej på hvidt brød – tror du, franskmændene lige kører deres paté ned på en skive Herkules?
Men så igen. Ja jeg ved s'gu' snart heller ikke. Fint nok. Skrid.
-
Ali Pilfinger
- Indlæg: 7602
- Tilmeldt: 15 feb 2004 21:38
#166
Indlæg
af Ali Pilfinger » 05 mar 2024 11:22
Jeg vil også sige, at varm leverpostej fra Brugsen på hvidt formbrød fra bageren er en decideret klassiker.
Jeg har en idé om at tolerancen for sære sammensætninger stiger markant, når man lægger et stykke brød oven på madden. Under sandwichens alibi kan man slippe af sted med næsten alt, måske fordi den bogstaveligt talt er fordækt. Den åbne danske mad derimod, der skal meget lidt til før folk raser helt op i EDBFS.
-
Regular John
- Indlæg: 3509
- Tilmeldt: 11 aug 2005 20:17
- Geografisk sted: Aalborg
#167
Indlæg
af Regular John » 05 mar 2024 12:23
En lun kvalitetsleverpostej på lyst brød er tæt på at være det bedste Danmark har at byde på. Gerne med svampe og bacon, det gør ikke noget, men det bestemt heller ikke nødvendigt. Her er vi på et gigantisk S.
På rugbrød? Mnjaaa… det er ganske fint. Decideret lækkert med det rette tilbehør, men her sniger vi os max op på A.
-
kasper kål
- Indlæg: 7798
- Tilmeldt: 19 jul 2002 18:12
- Geografisk sted: 2450 Apathy
#168
Indlæg
af kasper kål » 05 mar 2024 12:27
Leverpostejsmaden er sammen med sildepostejsmaden og en jeg mødte på Guldregn engang nok det klammeste jeg har smagt. F-tier.
-
secondtoughestintheinfant
- Indlæg: 23317
- Tilmeldt: 15 nov 2003 13:19
- Geografisk sted: Jerusalem
#169
Indlæg
af secondtoughestintheinfant » 05 mar 2024 12:27
Men det er bedst, hvis det er sløjt lyst brød. God leverpostej og lidt slummet #bagværk, som kan fungere som ren vehikel for leverdrengen, lidt som en smørtyv.
Claus var undercover, lige fra han kom.
-
andreassyr
- Indlæg: 11843
- Tilmeldt: 20 apr 2007 00:18
- Geografisk sted: Fakultet for Komparativ Irrelevans
#170
Indlæg
af andreassyr » 05 mar 2024 12:29
secondtoughestintheinfant skrev: ↑05 mar 2024 12:27
Men det er bedst, hvis det er sløjt lyst brød. God leverpostej og lidt slummet #bagværk, som kan fungere som ren vehikel for leverdrengen, lidt som en smørtyv.
Ikke noget Københavnsk #bagværk under leverståhejen hvis du har noget at skulle have sagt altså.
Jeg gør i øvrigt gerne det at jeg rister brødet, og så sørger for at smøre leverpostejen på imens det er så varmt som muligt. Således snyder man sig til den lune leverpostej, og tilføjer desuden leverpostejmaden lidt konsistens. Ristet brød, leverpostej med masser af friskkværnet peber og sort kaffe til er lige til tråden for gyldne kombinationer.
Senest rettet af
andreassyr 05 mar 2024 12:31, rettet i alt 1 gang.
En storslået sejr for den anæmiske intellektualisme
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 4 gæster