Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25625 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

mexico tur 
Tirsdag d. 23 januar 2007 - af  per larsen  Læst 1771 gange.
Fiskerejse til Cabo San Lucas, Baja ,Mexico med Lystfiskerhjørnet og Atlantik Travel

I juli 2007 arrangerer Lystfiskerhjørnet en rejse til Cabo San Lucas i Mexico, hvor der skal fiskes efter marlin, tun, guldmakrel og meget mere. Vi arrangerer rejsen i samarbejde med Atlantik Travel, og vi har Gordon P. Henriksen med som rejseleder, som er rig på erfaringer med Big Game fiskeri i Mexico. Vi går primært efter marlin, tun og guldmakrel men Cabo San Lucas har meget andet fiskeri at byde på og er også en fed by at holde sin sommerferie i.

Cabo San Lucas

Cabo San Lucas ligger på spidsen af halvøen kendt som Baja på Mexicos stillehavskyst. Det er lige omkring denne spids at Cortez havet møder Stillehavet. Den kølige og næringsrige strøm nordfra langs med kysten møder her den varme strøm fra syd, samt strømmen inde fra Cortez havet, og dette kombineret med unikke undervandsskrænter og kløfter, skaber en opvældning af næringsstoffer og temperatur gradienter der skaber optimale betingelser for småfisk og blæksprutter og dermed også for de mange større fisk som vi sportsfiskere holder af at jage. Pladser såsom ”The 45 spot”, ”The Cardonal Canyon” og ”The Tinaje Trough” skifter dybden fra over 1000 meter til så lidt som 40 m. Disse specielle forhold gør at området ud fra Cabo San Lucas kan betragtes som et kæmpe vejkryds hvor mange fiskestimer mødes og holder til. Det giver et helt utroligt fiskeri, stort set året rundt. Cabo er kendt som ”Marlin Capitol of the World” fordi det har et stabilt fiskeri efter sort, blå og stribet marlin. Dette er et af de steder i verdens der årligt landes flest marlin samlet. Cabo er ingen hemmelighed, og amerikanerne har fisket dette område siden lystfisker forfatteren Zane Grey skrev om stedet i Fishing Virgin Seas for over 80 år siden.

Det antal turneringer der holdes vært år i Cabo viser også hvor vigtig en destination det er for lystfiskere. Alene i 2005 blev der holdt Rolex/IGFA turnering i maj, Lucas Billfish Challenge i juni, Mercury Light Line Fly Fishing World Championship i juli. Annual Los Cabos Tournament, Lopicolla Charity Tournament i oktober og Bisbees Black and Blue og Westerns Outdoor Tuna Jackpot i november.

Fiskeriet

Vi har 5 dages fiskeri med 3-4 personer i hver båd. Det er op til de enkelte at aftale med hinanden og skipper hvilke arter man vil satse på, men er selvfølgelig også afhængigt af hvad der rykker lige netop når vi er der.
Der vil være mange guldmakrel og rigtig gode muligheder for fangster af store blå og sort marlin på over (nogle gange langt over) 100 kilo. Der vil også være ok chancer for mindre stribede marlin på ca. 60 kg.

Marlin er bestemt hovedattraktionen ved Cabo, men man bør ikke snyde sig for offshore fiskeriet efter gulfinnet tun, guldmakrel og wahoo, og et par dages inshore fiskeri efter roosterfish, snappers, jacks og meget mere.

Tunfiskeriet efter skipjack tun og gulfinnet tun kan også være godt i juli og disse fisk er en delikatesse som sushi eller tilberedt på en af de lokale restauranter.

Der er indlagt 2 fridage i programmet som enten kan bruges på sightseeing, afslapning (tømmermænd) eller fiskeri fra land eller båd. Dette kan vi snakke mere om på informationsmødet.

Byen

Byen Cabo San Lucas er også noget for sig selv. Forestil dig en kæmpestor marina med alt fra 22’ pangaer til 100’ plus luksus yachts. Byen oser af fiskeri. Halvdelen af de T-shirts man ser på folk har tegninger af marlin på og sætter man sig på en af de mange barer for at nyde en kold øl med lime eller en Margarita er der gode chancer for at nabobordet snakker om fiskeri og er glade for at fortælle dig om deres dags store begivenheder. Den halvdel der ikke er der for at fiske, er der sandsynligvis for at feste, og nattelivet er også noget helt for sig selv. Det er ikke kun marlin der vrimler med i Cabo. Byen er fyldt med festglade mennesker, restauranter og barer. Cabo er et sted med gang i og perfekt for dem der søger en ferie med exceptionelt marlin fiskeri kombineret med gang i nattelivet. Det er primært amerikanere der tager sydpå for at få sig en vild ferie men man støder da også på folk fra andre verdensdele.

Hotellet

Vi skal bo på Hotellet ”Mar de Cortez”. Hotellet ligger centralt i byen, med kort gang til restauranter, barer og selvfølgelig havnen og bådene. Opholdet foregår på dobbeltværelse med 2 senge, privat bad. Værelserne har Aircondition og hotellet har selvfølgelig en pool.

Billfish Foundation

Atlantik Travel inkluderer et års medlemskab i ´´The Billfish Foundation´´ i alle vores Big Game rejser. Billfish Foundation er en organisation der kæmper for beskyttelse af marlin, sejlfisk og sværdfisk i hele verden. Dette medlemskab giver også 12 numre af bladet ´´Saltwatersportsman´´ og et diplom hvis man har ´´tagged´´ en marlin eller sejlfisk. Der vil blive medbragt ”tags”, så man har mulighed for at mærke de næbfisk man genudsætter.

Rejseleder

Rejselederen er Gordon P. Henriksen der er fastansat hos Atlantik Travel. Gordon er halvt amerikaner og har fisket meget i troperne og har rejst i Mexico adskillige gange over flere måneder sammenlagt. Han taler flydende dansk, spansk og engelsk. Gordon kender byen og fiskeriet og vil være behjælpelig både før rejsen og under selve rejsen.

Atlantik Travel

Atlantik Travel er et rejseselskab der specialiser sig i lystfisker rejser. Atlantik Travel arrangerer rejser til hele verden, bl.a. Florida, Guatemala, Grønland, Canada, Slovenien og Rusland. Mexico er et af deres mest populære rejsemål. Atlantik er medlem af rejsegarantifonden. Læs mere om Atlantik på se linket HER

Dato

Rejsen vil ligge i uge 29 og 30, 2007
Vi har ikke de nøjagtige datoer, da fly ikke er reserveret men vi regner med afgang 14 juli.

Pris

Prisen er 18.495,- pr. person

Der er plads til 15 deltagere ud over rejselederen. Det anbefales at booke nu for at sikre en plads. Du booker ved at udfylde en tilmeldingsblanket og betale et depositum på 5.000,- kr. Det resterende beløb skal betales senest 1 maj, 2007

Prisen inkluderer:
Fly Kastrup- Los Cabos (retur)
8 nætter på hotel Mar de Cortez
5 dages fiskeri på 31 fods cruiser med 4 personer i båden (extra dage kan bookes)
Transfer til og fra lufthavnen
Informationsmøde før afgang
Rejseleder (Gordon P. Henriksen)
Medlemskab i Billfish Foundation

Prisen inkluderer ikke:
Forplejning
Forsikringer
Drikkepenge til kaptajner.

Kontakt Gordon P. Henriksen fra Atlantik Travel eller Per Gaston Larsen fra Lystfiskerhjørnet for yderligere information eller for at tilmelde dig.

Atlantik Travel
St. Kongensgade 48
1264 Kbh. K.

Tlf: +45 70203886
Mail: Gordon@atlantik.dk
se linket HER
Rejsegarantifonden: Nr. 1500

Lystfiskerhjørnet
Algade25
4000 Roskilde

Tlf: 46363525
Lystfiskerhjornet@mail.dk

se linket HER


Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard