Bedste apps til børn
SPONSORERET indhold

De 8 bedste apps til børn lige nu

Overvejer du en ny app til dit barn? Få vores bud på de bedste børne-apps på markedet lige nu.

Af:: Af Katrine Kornerup Foto: Istock
15. dec. 2016 | Børn | Vores Børn

Inden du hiver kreditkortet frem og køber nye apps til dit barn, så tjek lige vores liste.

Vi har fundet 8 børne-apps, der underholder, udfordrer og giver ny viden. Alle apps er testet af børn og anbefalet af deres forældre, så vi ved, at børnene elsker dem. Derudover har stort set alle apps vundet internationale priser og anerkendelse.

Sago Mini Friends – sjovt og intuitivt (1-4 år)

En fantastisk begynder-app. Man besøger de søde venner og hygger sig med små opgaver, som fremmer kreativitet, empati og evnen til at dele. Der er 5 venner og mere end 10 sjove og underholdende opgaver. Den er enkel og intuitiv, så barnet er i gang med det samme.

‘Sago Mini Friends’ er en del af de prisvindende Sago Mini apps.

Find “Sago Mini Friends”i App Store og hos Google Play

LumiKids Park – finmotorik og koordination (2-6 år)

I denne app hjælper man små væsener med 3 forskellige udfordringer. Barnet skal sortere, øje-hånd koordinere og koncentrere sig om 2 ting på samme tid. Appen er sød og nem at komme i gang med.

‘Lumi Kids Park’ har vundet et hav af priser – blandt andet ‘KAPi Award 2015: Best App for Younger Children’.

En super begynder-app, der tilmed er gratis.

Find LumiKids Park i App Store.

LÆS OGSÅ:

Toca Life: City – oplevelser og skattejagt (2-8 år)

I denne app er der masser, der skal udforskes. Man kan besøge en fin lofts lejlighed, et indkøbscenter, en frisørsalon og en park fuld af restauranter og madboder. Der er fuld af skatte som giver spillet en ekstra dimension. Det er intuitivt, nemt og kan spilles uden hjælp fra voksne. Som de fleste af Toca Bocas apps fremmer ‘Toca Life: City’ fri leg – det vil sige ingen regler eller

/IkL5bxEwV0A[/embed]

Find app’en i App Store eller hos Google Play.

BRIO World – Railway (3 – 8 år)

I BRIO’s app kan du bygge din helt egen togbane med alle de kendte dele fra BRIO’s verden. Dit barn kan lave sin helt egen togbane og køre med tog på den. App’en stimulerer kreativiteten og fantasien. Der er timevis af sjovt togbanebyggeri og sjove opgaver for dit barn. Det er altså ret spændende, når man er togføre for en kæmpe togbane.

Find “BRIO World Railway” i App Store og til Google Play

Hoopa City 2  – så skal der bygges (3-10 år)

Så skal der bygges! Hoopa City 2 skal bebygges med veje, huse, skoler, indkøbscentre, strande og alt det, der kendetegner en by. Det er spændende at finde ud af, hvilke materialer der skal til, og hvordan de kombineres for at kunne bygge. App’en er kreativ, nem at bruge og barnet får hurtigt udrettet en masse. Byerne kan gemmes og senere videreudvikles. Der kan gemme op til 20 byer.

Hoopa City har ligget på App Stores top 5 over børne-apps i mere end 30 lande og har vundet en ‘Editor’s Choice Award’ i ‘Children’s Technology Review’ og Hoopa City 2 er om muligt endnu bedre.

Så blev man lige arkitekt, ingeniør og håndværker!

Find “Hoopa City 2” i App Store eller hos Google Play.

Sofus og månemaskinen – god historie på rim (4-8 år)

Det en dansk-produceret interaktiv lyt-og-læs-bog, hvor man selv deltager og påvirker historien. Der er masser af små spil undervejs i historien, og universet består af sjove væsener med skægge navne. Den er velegnet som godnat-historie. Når barnet bliver ældre, er der mulighed for at slå fortæller-stemmen fra og selv læse. Grafikken er finurlig, smuk og danner i samspil med musik

youtu.be/5s9uXb-O-Tk[/embed]

Find app’en i App Store.

LÆS OGSÅ:

Thinkrolls 2 – Begavet og sjovt (3-8 år)

‘Thinkrolls 2’ er et sjovt labyrintspil, hvor børnene på egen hånd finder vej, planlægger forud og udtænker løsninger på problemer. Uden de ved det, lærer børnene at udnytte egenskaber som tyngdekraft, opdrift, elasticitet, varme og acceleration. Spillet opmuntrer dem desuden til at tænke kreativt og ud af boksen. Der er 2 sværhedsgrader, så både de små og de store børn bliver udfordret.

‘Think rolls 2’ er vi

tube.com/watch?v=1FIY_VvSNgY[/embed]

Find app’en i App Store eller hos Google Play.

Monument Valley -smukt og udfordrende (8 år og opefter)

Smukt og udfordrende spil. Er du til ‘House of Cards’, så har du måske set Frank Underwood hygge sig med dette spil. Det handler om at følge prinsesse Ida gennem labyrinter af optiske illusioner og objekter. Spillet har 10 niveauer, der hver har en forskellig mekanisme, som man skal aflure. Samtidig skal man passe på kragefolket, som spærrer vejen for prinsessen. “Monument Valley” træner logik og kreativ tænkning.

Apple valgte ‘Monument Valley’ som årets spil i 2014 – så bliver det ikke flottere.