0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan gør du æbler drikkeklare

Ejer du et eller flere æbletræer, eller køber du et læs pluk selv-æbler, er der mange muligheder for at få most ud af frugten.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hjemmelavet æblemost er den lige vej til barndommens land; den aromatiske duft og den sød-syrlige smag af modne, nyplukkede æbler findes kun her.

I testen af æblemost på foregående side genkendte og værdsatte dommerpanelet hurtigt den hjemmelavede udgave, som frugtekspeert, forsker Maren Korsgaard havde medbragt som dark horse i testen. Med ord som »må være friskpresset fra i dag«, »smager af modnet æble« og »den er bare den bedste« var der ingen tvivl i dommernes sind.

Prøv 7 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

Mere fra os

Annonce

Forsiden

Annonce