Se enkelt indlæg
Gammel 28-12-2012, 12:07   #22
supersus
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-01 2009
Lokation: Aalborg
Alder: 60
Indlæg: 1.541
Styrke: 17
supersus er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Marian Se meddelelser
Nu kommer jeg lige med min mening om denne Tania og andre kontanthjælpsmodtagere!

Jeg vil ikke dømme hvad der er for meget og hvad der er for lidt - det eneste jeg vil sige er at jeg syntes godt nok det er meget meget flot at man kan få 23000,- i offentlig støtte pr. måned! (så er det sådan set fuldstændig lige meget hvilke tilskud pengene kommer fra)
Man skal virkelig tjene en god løn for at få tilsvarende udbetalt, og det er jo langt fra alle i dette land som modtager, boligydelse, børneydelse osv!

Jeg mener også at det med ferie sydpå hver sommer, det kan man altså ikke forlange at der skal være råd til når man er forsørget af det offentlige!
De børnepenge hun får, får alle andre også, også dem i topjob, så det skal trækkes ud af lønnen, det samme gælder bidraget fra far...

Så det eneste hun får som folk i job måske får mindre af ( afhængig af indkomst ) er boligsikring og friplads....

Det er ikke kontanthjælpens størrelse der er for høj, men børnepenge til 4 tæller godt i regnskabet, men der følger også udgifter med..

Citat:
Oprindeligt indsendt af Heidileth Se meddelelser
Supersus.

Var den møntet mig? Jeg er ikke misundelig da...jeg har selv prøvet at være enlig, med 2 børn og fuldtidsarbejde. Jeg tjente som nyuddannet sygeplejerske bestemt ikke kassen,men fik 137 kr i tilskud til friplads til dagplejen.....

Og alle de tilskud der tales om, kan man da kun søge, hvis indtægten er der efter??

Jeg undrer mig bare, det er vel tilladt og jeg skriver rent faktisk også nederst, at det vel blot er en enlig svale ligesom Karina sagen....

Godt ord igen.
Jeg havde blot opfattet dit indlæg negativ, kan godt se nu at jeg burde have læst det en gang mere...

Så fortsætter kampen i BT mod kontanthjælpsmodtageren, og bare vent det bliver brugt som argument for at sænke kontanthjælpen.

http://www.bt.dk/danmark/enlig-mor-t...-tanias-budget
__________________
Godkendt til fleksjob pr 1/4 - 2012 efter 8 års kamp.
supersus er ikke logget ind   Besvar med citat